Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه ایران نوشت: هیچ عکس و تصویری که نشان بدهد مردم اصفهان بعد از انفجار تأسیسات هسته‌ای نطنز مقابل داروخانه‌ها برای خرید قرص ید صف کشیده باشند وجود ندارد و هیچ رسانه معتبری چنین چیزی ثبت نکرده است؛ اما برخی از رسانه‌های محلی از هجوم مردم این شهر به داروخانه‌ها برای خرید این قرص می‌نویسند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هم این خبر را تکذیب می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رسانه‌ها در حالی از خرید قرص ید خبر می‌دهند که رئیس انجمن داروسازان ایران می‌گوید: «به هیچ عنوان داروی ضد اشعه‌ای وجود ندارد و اگر دارویی بنا به توصیه پزشکی خاصیت ضدرادیواکتیوی هم داشته باشد تنها از خانواده داروی پتاسیم یدایت به میزان ۱۳۰ میلی گرم است.»

به گفته فاطمی، این دارو نیز تنها در موارد خاص به منظور پیشگیری از تهاجم سرطان تیروئید به سایر بافت‌های بدن استفاده می‌شود. او یک مسأله دیگر را هم یادآوری می‌کند: «این دارو نیز به علت مصرف خاص در بیماران سرطانی در اختیار همه داروخانه‌ها قرار ندارد.»

دکتر آرش نجیمی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تکذیب این خبر می‌گوید: «پس از انتشار این اخبار کذب مبنی بر اینکه مردم به علت نگرانی از انتشار تشعشعات اتمی که در پی انفجار چند روز گذشته در نیروگاه اتمی رخ داد برای تهیه قرص ید که فرد را در مقابل خطر تشعشعات مصون می‌کند به داروخانه‌ها هجوم آورده‌اند دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به بررسی و تحقیق در این مورد پرداخته و هیچ مورد گزارشی در این خصوص دریافت نکرده؛ حتی بعد از تماس با سامانه ۱۹۰ نیز موردی برای مراجعه مردم برای خرید قرص ید برای نگرانی از این خبر گزارش نشده و علوم پزشکی این خبر را کاملاً تکذیب می‌کند.»

او می‌گوید: «متأسفانه برخی رسانه‌ها خصوصاً فضای مجازی با انتشار چنین مطالبی تنها به تشویش اذهان دامن می‌زنند در جایی که مردم در شرایط فعلی نگرانی‌های زیادی از بیماری کووید ۱۹ دارند.»

همچنین نایب رئیس انجمن داروسازان ایران می‌گوید: «در حادثه نطنز هیچ ماده رادیواکتیوی منتشر نشده است و مردم به هیچ عنوان به‌صورت خودسرانه به‌دنبال تهیه داروی ضدرادیواکتیو نباشند.»

فاطمی می‌گوید: «متأسفانه به‌دنبال حادثه انفجاری که در نطنز رخ داد، در فضای مجازی مطالبی غیرواقع در خصوص منتشر شدن مواد رادیواکتیو منتشر شده که موجب مراجعه غیرضروری و غیرعلمی مردم به داروخانه‌های اصفهان شده است.»

به نظر می‌رسد که منتشر‌کنندگان این خبر در فضای مجازی تحت تأثیر سریال چرنوبیل قرار گرفته‌اند و توانسته‌اند برخی از رسانه‌ها را هم تحت تأثیر قرار دهند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: نطنز انفجار نطنز اصفهان قرص ید داروخانه ها علوم پزشکی برای خرید رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۹۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند

روابط عمومی سازمان غذا و دارو از توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در شرکت‌های پخش و داروخانه‌های منتخب سراسر کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: طی دو ماه و نیم گذشته توزیع وارفارین چند برابر شده است و بیماران قلبی اطمینان داشته باشند که این دارو به مقدار بیش از نیاز وارد کشور شده و هیچ نگرانی برای تامین داروی خود نداشته باشند.

بنابر این گزارش در روزهای اخیر نیز محموله‌های بزرگ از وارفارین به مراکز توزیع دارو و داروخانه‌ها توزیع شده است؛ بنابراین موجودی مناسبی از این دارو وجود دارد و با پلن معاونت‌های غذا داروی سراسر کشور در داروخانه‌های منتخب دپوی مناسبی از این دارو موجود است.

10 میلیون عدد "وارفارین" ایرانی به‌زودی وارد بازار می‌شود

روابط عمومی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه وارفارین در داروخانه‌های مشخصی عرضه می‌شود، اضافه کرد: مردم می‌توانند از طریق سامانه 190، اپلیکیشن تیتک و یا درگاه mobile.ttac.ir با وارد کردن نام دارو، وارفارین را نزدیک‌ترین داروخانه تهیه کنند.

انتهای پبام/

دیگر خبرها

  • اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!
  • فیلم قدیمی؛ ترفند افراد خلخالی برای هجوم به خانه مردم!
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت الکلی پزشکان واکنش نشان داد
  • ماجرای عجیب بار الکتریکی گل ها و زنبور عسل (فیلم)
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • ماجرای انفجار مهیب در بابل چه بود؟
  • ماجرای انتشار بوی عجیب در بندرترکمن چه بود؟